به گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی، نشست مسئولان اتاق بازرگانی ایران با دبیران تشکل ها 17 بهمن ماه 1395 در طبقه دهم اتاق بازرگانی ایران برگزار شد. دبیران تشکل های وابسته به اتاق ایران، اعضای هیئت رئیسه اتاق ایران و روسای اتاق های بازرگانی شهرستان ها از حاضران در این نشست بودند.
فرزانه خرمیان دبیر انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی در این نشست شرکت کرد.
این همایش به بررسی و تببین نقش دبیران در ارتقای جایگاه تشکل ها و رضایتمندی اعضا و پیشبرد اهداف تشکل ها.، اختصاص داشت.
طرح مشترک اتاق و وزرات خارجه برای تعاملات بین المللی تشکل ها
پدارم سلطانی نایب رئیس اول اتاق بازرگانی ایران، کمک های اتاق بازرگانی ایران را نه از جنس نیازمند سازی، بلکه توانمند سازی تشکل ها عنوان کرد.
وی در ادامه از طرح مشترک اتاق بازرگانی ایران با وزارت امور خارجه خبر داد و گفت: بر اساس گفت و گویی که با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان مطرح شد، قرار است تا در هر سال در حوزه بازاریابی و ارتباطات بین المللی تشکل ها، یک هدف گذاری با وزارت خارجه انجام شود.
وی ادامه داد: بر این اساس هر تشکل می تواند یک یا دو کشور را به عنوان هدف در سال، انتخاب کند. پس از آن ارتباط تشکل ها با سفارتخانه های کشورهای انتخاب شده برقرار می شود. در طی آن سال هم تشکل و هم سفارتحانه، حداکثر تعامل با آن کشور را برقرار می کنند.
رتبه بندی تشکل ها در دستور کار اتاق/حمایت بر اساس رتبه
اشرف دبیر کل اتاق ایران ضمن مقایسه نقش دبیران تشکل ها با مدیر عاملان شرکت، تصریح کرد: چند گروه تشکلی وجود دارد؛ تشکل های کاملا منضبط که اساسنامه را دقیقا رغایت کرده و ارتباط خوبی هم با اعضای خود دارند و تشکل های کم توجه به این موضوع.
وی با بیان این که تشکل های عضو اتاق ایران از نظر محدوده کار و تاثیرگذاری نقش در اقتصاد ایران، هم وزن نیستند، گفت: باید برای تشکل های عضو رتبه بندی انجام دهیم و بر اساس پارامترهای مشخص، اتاق ایران حمایت های خود را بر آن اساس انجام دهد.
به گفته اشرف، روابط دبیران با ذینفعان یکی از عوامل مهم برای جذب اعضا است.
دبیر کل اتاق ایران از جمله کمک های اتاق ایران به تشکل ها را، ارتقا، ساماندهی، آموزش، تحقیقات، ارتباطات بین المللی و انتقال سخنان به مراجع ذیصلاح، عنوان کرد. به گفته وی ارتباط با دولت بهترین کاری است که اتاق می تواند برای تشکل ها انجام دهد.
پرسش مهم اعضا از تشکل ها: برای اعضا چه کرده اید؟
سیف سرپرست معاونت تشکل های اتاق ایران با تشریح ضرورت تشکل گرایی در مقطع کنونی، گفت: در حال حاضر شرایط پیچیده اقتصادی و بلاتکلیفی بازرگانان و مطالبات آنها از حاکمیت، لزوم همگرایی و تفکر جمعی را نمایان مشخص می سازد.
وی ادامه داد: امروز گفت و گو جایگزین رفتارهای پیشین شده است و نقدها باید با ارائه راهکار و پیشنهادها همراه باشد.
به گفته سیف تکالیف مهمی برای تشکل ها در نظر گرفته شده و برای جلوگیری از موازی کاری باید تقویت تشکل ها در دستور کار قرار گیرد.
سرپرست معاونت تشکل های اتاق ایران اظهار داشت: همواره تشکل ها و همچنین اتاق بازرگانی ایران با این پرسش از سوی اعضا روبرو هستند، که تشکل برای اعضا چه کاری انجام داده است؟ از این روی ضروری است که با کمک همدیگر پاسخی برای این پرسش مهم بیابیم تا اعضا برای عضویت راغب و پیشرو شوند.
وی حمایت اتاق از تشکل ها را در دو بعد مادی و معنوی ذکر کرد و گفت: مقوله آموزش یکی از محوری ترین نکات برای رشد و تقویت تشکل ها است که اتاق با نیاز سنجی از تشکل ها، این امر را برای اعضا و ارکان تشکل ها انجام می دهد.
راهبرد اتاق؛ حمایت از تشکل ها
در ادامه پیرموذن رئیس هیئت راهبردی تشکل های اتاق ایران با بیان این که ما با شعار حمایت از تشکل ها وارد اتاق شدیم، گفت: از این روی تعهد ما به تشکل ها بیشتر است.
وی گفت: در حال حاضر به حدود 70 درصد از تشکل ها کمک نقدینگی می شود و همچنین 3 میلیارد تومان از ردیف بودجه استانی کشور، به تشکل های استان ها کمک شده است.
پیرموذن از دبیران حاضر در این نشست درخواست کرد تا نسبت به تکمیل و ارسال فرم های رتبه بندی اقدام کنند.
بدون دیدگاه